Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Een taxi voor paarden in Oost-Vlaanderen

Zoekt u een taxi voor uw paarden in de regio van Oost-Vlaanderen? Bij Paardentransport Hillaert Kurt in Sint-Kruis-Winkel, nabij Gent, kunt u diverse trailers en camionettes huren waarmee u paarden kunt vervoeren. Al onze voertuigen zijn geschikt voor bestuurders in het bezit van een rijbewijs B. Bovendien zijn de wagens omniumverzekerd en bieden ze voldoende rijcomfort. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zodat u de paarden veilig naar hun bestemming brengt.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Een aangepaste taxi voor paarden huren in Oost-Vlaanderen

De kwaliteitsvolle voertuigen die wij als taxi voor paarden in Oost-Vlaanderen aanbieden, zijn krachtig genoeg zodat u erop kunt vertrouwen dat u een vlotte en aangename rit tegemoet gaat. Wij hebben diverse voertuigen om paarden in te vervoeren. Zo hebben wij paardentrailers, maar ook paardenvrachtwagens met een mobilhome of camionettes met een hengsten-uitvoering. Al onze voertuigen zijn van het merk Renault, maar zijn door Barbot of Theault omgebouwd tot krachtige transportmiddelen waarmee u uw paarden zonder problemen kunt vervoeren.

Neem contact op en huur een taxi voor paarden

De tarieven van de taxi voor ons paardentransport die wij in Oost-Vlaanderen aanbieden, verschillen naargelang de periode waarin u welk model wilt huren en hoeveel kilometer u moet rijden. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier op de homepagina. Als u meer informatie wenst, kunt u altijd bellen naar 0491 73 21 04 of mailen naar kurt.hillaert1@telenet.be.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.