Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Paardenvervoer huren in regio Gent

Paardenliefhebbers die paardenvervoer nodig hebben in de regio Gent kunnen nu paardentransport huren bij Hillaert Kurt. Wij vormen een bedrijf dat trailers en camionettes verhuurt aan iedereen met een rijbewijs B. Voor de verhuur van ons paardentransport in regio Gent bieden wij onze wagens aan tegen een eerlijke prijs en zorgen wij voor een goede service.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Het gepaste paardenvervoer huren voor paardenliefhebbers in regio Gent

Ons bedrijf stelt verschillende modellen ter beschikking die u kunnen helpen bij uw paardenvervoer dat u bij ons in Gent wilt huren. Onze camionettes zijn van het merk Renault met 170 pk waardoor het voertuig krachtig genoeg is om uw reis tot een goed einde te brengen. THEAULT is het merk voor trailers met een hengsten-uitvoering en trekhaak. U kunt bij ons in Sint-Kruis-Winkel, nabij Gent, ook trailers van Barbot huren voor uw paardenvervoer.

Verhuur van paardentransport

De verhuur van paardentransport verloopt bij ons bedrijf in Gent altijd vlot. Als u met ons contact opneemt geven wij u meteen alle informatie en bekijken we samen met u welke mogelijke trailer of paardencamionette u het beste kunt huren voor uw paardenvervoer in Gent. De tarieven van onze wagens zijn afhankelijk van welk model en welke afmetingen u nodig heeft. Wij verhuren zowel camionettes als paardenvrachtwagens met een mobilhome.

Vraag nu naar de mogelijkheden

Wenst u graag meer uitleg over de verhuur van ons paardentransport? U kunt uw vragen steeds stellen via het contactformulier op onze homepagina of vraag meer informatie door een e-mail te sturen naar kurt.hillaert1@telenet.be of te bellen naar 0491 73 21 04. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.