Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Paardencamionette voor rijbewijs B in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een paardencamionette bestuurbaar met een rijbewijs B in Oost-Vlaanderen? Bij paardentransportbedrijf Hillaert Kurt verhuren wij diverse trailers waarmee u kunt rijden als u beschikt over een rijbewijs B. Een paardencamionette van bij ons is altijd omniumverzekerd en voldoet aan alle normen. Onze trailers zijn luchtgeveerd en zorgen dus voor een aangenaam rijcomfort. Met een paardencamionette voor rijbewijs B van bij ons in Oost-Vlaanderen kunt u uw paarden veilig en zonder problemen naar hun bestemming voeren.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Krachtige paardencamionette voor rijbewijs B huren in Oost-Vlaanderen

Paardentransport Hillaert Kurt in Sint-Kruis-Winkel, nabij Gent in Oost-Vlaanderen, verhuurt een krachtige paardencamionette voor rijbewijs B. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een andere trailer met en zonder trekhaken of een paardenvrachtwagen met mobilhome waarmee u uw paarden veilig kunt vervoeren. Bij ons huurt u een paardentrailer aan een voordelige en correcte prijs. Het tarief hangt af van het model dat u wenst, de periode waarin u ons paardentransport nodig heeft en voor hoelang u ons voertuig wilt huren.

Huur nu een paardencamionette voor rijbewijs B

Huur nu bij ons in Oost-Vlaanderen een paardencamionette voor rijbewijs B of vraag meer informatie over onze diverse andere trailers via het online contactformulier op onze homepagina. Wij helpen u graag om uw paarden zo vlot mogelijk te vervoeren. Als u nog meer specifieke vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via het nummer 0491 73 21 04 of via het e-mailadres kurt.hillaert1@telenet.be.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.